Ledig stilling: Content Manager

Vi er på jakt etter en kreativ og nytenkende person som er flink til å kommunisere

Har du lyst til å jobbe med store internasjonale merkevarer globalt? Vil du være med å forme fremtiden for et selskap med en smal nisje i et stort internasjonalt marked? Vi søker etter deg som er opptatt av muligheter og utvikling og som liker å snakke, skrive, utforske, tenke nytt og utfordre deg selv og teamet rundt deg.

kent-miele

MEVO
Mevo startet med to gründere, spennende tanker og store ambisjoner i 2015. I dag jobber vi tett med noen av verdens største merkevarer i flere europeiske markeder og vi leverer et produkt og en tjeneste som har vist svært gode resultater. Vi har kontorer i Porsgrunn og Oslo, arbeidsspråket er engelsk og gode kommunikasjonsevner er en forutsetning.

PRODUKTET
Vi har utviklet en programvare for salgskonkurranser og opplæring av butikkansatte. Kjennskap til merkevare og produkt er viktig for de som står ute i butikkene. Vi hjelper kundene våre med å nå de butikkansatte med spennende kampanjer som øker kunnskapsnivå og motivasjon. Sammen med kundene våre planlegger og gjennomfører vi konkurranser og kampanjer i forhandlerleddet.

VÅR NYE KOLLEGA
Vi leter etter deg som er spesielt dyktig til å uttrykke deg både skriftlig og muntlig. Du har meget gode engelskkunnskaper og du liker å snakke med kunder. Du jobber godt både på egenhånd og i team med andre. Du liker å uttrykke deg og du er glad i tekst.
Vi søker etter deg som er opptatt av å gjøre det lille ekstra for å løfte produktet du leverer. Du har erfaring med å jobbe profesjonelt med tekst, som tekstforfatter, journalist eller lignende.

Så hvordan er din arbeidsdag i Mevo?
 • Du snakker (engelsk) med key account managere, markeds- og salgssjefer og andre representanter for merkevarer i ulike land.
 • Du planlegger, lager innhold og implementerer nye kampanjer for kundene våre.
 • Du følger opp pågående kampanjer og måler effekt og resultater.
 • Du analyserer og foreslår endringer og forbedringer.
 • Du jobber med selskapets kommunikasjon i kundebrev, sosiale medier, nettsider mm.
 • Noen ganger reiser du og holder presentasjoner for kunder og samarbeidspartnere.
 • Du er med på å forme noe nytt og du har det gøy.
Og hvordan vil du utvikle deg i Mevo?
 • Du vil bli utfordret både som en del av teamet og i ditt individuelle arbeid.
 • Du vil møte mange dyktige personer i spennende stillinger og skape nye relasjoner og nettverk.
 • Du vil lære om teknologi, markedsføring, salg og kommunikasjon.
 • Du vil være med å forme fremtiden for et spennende teknologiselskap.
Og hvordan er dine muligheter hos oss fremover?
 • Du er vår første ansatte dedikert til disse oppgavene. Vi ser etter mennesker som vil være vår fremste kompetanse og som ønsker å ta posisjoner i selskapet.
 • Markedet vårt er internasjonalt og ambisjonene er store. Vi tror på muligheter og utvikling for våre ansatte og vi er helt sikre på at vi skal kunne tilby deg både verdifull utvikling og spennende muligheter fremover.

Noen av våre kunder:

kunder
kent-square

Kontaktperson: Kent R. Bråthen

Vi tilbyr gode betingelser og mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Vi er opptatt av en god balanse mellom ambisjoner og utvikling i jobb og et godt familieliv. Stillingen er fulltid og lokalisert i Porsgrunn sentrum.

Send din cv til info@mevo.no og fortell oss hvorfor du er vår neste kollega. Og ring oss gjerne på tlf 990 16 250.

SØKNADSFRIST: Fredag 15. Desember